Hjälp

Glömt bort lösenordet

För att begära ett nytt lösenord från hittaut.nu, gå till inloggningssidan och klicka på "Glömt lösenordet?" Fyll i den e-postadress du använde för att registrera dig på hittaut.nu och klicka på "Hämta nytt lösenord". Normalt kommer det nya lösenordet till din e-postadress inom ett par minuter, men i enstaka fall kan det ta upp till flera timmar.

Jag kan inte logga in

Var noggrann med att ange rätt e-postadress och lösenord. Tänk på att det är skillnad på stora och små bokstäver. Om det ändå inte fungerar så prova att begära ett nytt lösenord via inloggningssidan.

Jag får inget lösenord till mailen fast jag registrerat mig

Normalt kommer det nya lösenordet till din e-postadress inom ett par minuter, men i enstaka fall kan det ta upp till flera timmar. Kontrollera också din skräppostmapp så att mailet ej hamnat där. Kontrollera också att du angav din epostadress korrekt när du registrerade dig. Om du försöker begära ett nytt lösenord via inloggningssidan och du får meddelandet "E-postadress kunde inte hittas" finns inte epostadressen registrerad. Registrera dig då igen och var noggrann med att ange rätt e-postadress.

Jag kunde inte hitta en checkpoint trots att jag letade länge

Om du inte kunde hitta checkpointen kan den vara borta. Kontakta alltid oss om du misstänker att en checkpoint saknas. Även om du är osäker är vi tacksamma om du meddelar oss så att vi kan undersöka och åtgärda eventuella fel så fort som möjligt. Du kommer i kontakt med oss genom att välja ort och klicka på kontakt i menyn.

Jag har bytt e-postadress

Du kan byta e-postadress genom att trycka på ditt namn och välja "Ändra e-post" när du är inloggad. Skriv sedan in din nya e-post, ditt lösenord och tryck på spara. Är den nya e-posten ledig sparas den och det är den nya e-postadressen du använder för att logga in nästa gång.

Jag har ingen e-postadress. Kan jag registrera mig ändå?

Nej, det är tyvärr inte möjligt. Vi använder e-postadressen för kontakt med deltagare vid vinst eller förlorade lösenord. 

Det går inte att ändra bokstav på vissa checkpoints vid registreringen

Det är troligtvis för att du ändrat registreríngen av just den checkpointen för mindre än 24 timmar sedan. Det är inte möjligt att ändra koden oftare än 24 timmar. Det är heller inte möjligt att redigera redan korrekt inrapporterade checkpoints.

Jag finner inte svaret eller lösningen på min fråga ovan

Du är alltid välkommen att kontakta oss direkt, oavsett om det gäller hjälp angående hemsidan, ett förbättringsförslag eller bara någon allmän synpunkt. Du kommer i kontakt med oss genom att välja ort och klicka på kontakt i menyn.

Copyright © 2008-2017 hittaut.nu tillsammans med O-Ringen AB